Wednesday, January 2, 2013

2012

Tahun yang macam-macam, serba-serbi, segalanya lengkap. Setiap tahun pun macam tu jugak. Takde nak cakap tahun ni lagi best dari tahun lepas ke apa, tapi part dah grad tu best. Part dah kerja sendiri cari duit tu tak berapa nak best sebab kena tanggung semua sendiri. Haha. Part bertunang pun best sikit je sebab belum halal. Hihi. 

Tahun 2012 ni paling banyak tahun kenduri. Umur macam ni kan, mana yang sama level sah-sah la nak kahwin. Lya dan selamat jadi suri rumah tangga, Jijah dah selamat jadi isteri jarak jauh, Joyah pun dah selamat jadi isteri berek bomba. 

Last week of 2012 terbaik sikit, sebab kita naik ke puncak saje. Mula-mula pergi Bukit Putih, Cheras. Konon hiking dengna budak-budak tu tapi dah sejam naik tak sampai-sampai atas lagi, bosan betul tunggu bila nak sampai air terjun dia. Terus decide nak turun balik pastu pergi Sungai Gabai dan panjat tangga setinggi-tinggi nya. Best. Mandi, celebrate birthday Tiqah, main monopoly. Lepas tu kita naik puncak lagi, dan last sekali kita naik gunung Mat Chinchang dekat Langkawi sana dengan family pulak. Gayat tak payah cerita. Nasib baik cable car dia laju je, kalau tak memang aku taknak naik atas tu. But still kena gelak macam gile jugak dengan semua. Great ending untuk 2012. Spent masa dengan kawan-kawan dan family. 

2013, banyak lagi macam-macam dan serbas-serbi nanti. 



Last sekali, azam tahun baru gua adalah untuk pregnant secepat mungkin, less than 16 days. 


Haha acah je. Gila jahat buat joke pasal ni.

2 comments:

HazeL said...

azam yg cool to get pregnant within 16 days!! wish u all the best..hihihi

Ika D said...

haha bergantung pade rezeki la