Thursday, January 17, 2013

Masih listen listen listen

Aku perasan rakyat Malaysia ni kalau apa je yang masuk dekat laman sosial laju je merebak. Tak payah aku perasan pun takpe, dah nama laman sosial. Hal listen listen listen, kemain mahasiswa bersuara. Padahal yang dalam dewan masa tu beriye bersorak. Takpe. Ini nak kisahkan Mat Luthfi. 

Ahh makin hari makin cair aku sama dia. Tak pasti dari mana ntah kenal Mat ni. Rasanya masa dok you tubing Anwar Hadi lepas tu dekat side bar tu ada video lain, aku tengok banyak nama Mat Luthfi. Kli tengok. Hambek. Sangkut terus. Aku pernah download video dia sampai crack laptop dek virus. Yang mana sampai sekarang aku tak rajin nak betul-betul repair lagi. 

Video baru dari Mat Luthfi. Tersengih sorang pepagi ni dekat office.



One of my favourite especially part buak cekodok tu.




dan video dengan Anwar Hadi




Mat Lutfi dah balik sini dah. Kemain semangat aku dok follow twitter dengan facebook dia. Obses. Dannnn dia ada blog

Lepas tu muka Mat Luthfi sama gile dengan Eunhyuk ni ha. Aku kenal mat korea ni pun dari strong heart ni. Alahai terus cair jugak.



and this




aku masih dan masih listen dan tengok Mat Luthfi punya video ni, mentang mentang boss kata masuk esok. Dan selagi aku tak berhenti aku rasa nak post semua video dia.

No comments: