Monday, February 25, 2013

20 hari

Aku dah ngeri nak buat countdown segala. haritu last kira less than 90days. Kalau ikut style Lya dulu dia kira berapa weekend lagi yang tinggal. Sebab weekdays kerja kan. Itu lagi ngeri sebab kalau macam sekarang ada lagi 10 weekend maknanya ada 10 Sabtu dan 10 Ahad. 20 hari jela lagi nak ke hulu ke hilir settlekan semua hal. Nervous tak sangat ni tapi takut banyak. Selagi tak sampai hari yang sepatutnya tu memang  tak lega rasa.


Ngeri buat countdown tapi kira jugak. Dasar *#@%^#*$#

No comments: