Wednesday, February 27, 2013

Masuklah waktu

Mula-mula tadi kemain aku taip panjang meluah emosi. Tapi lepas tu malu nak publish. Bukan dapat apa pun. Kisahnya bila dah ada ayat emosi ni makanya sedang beremosi la ni. Sudilah kiranya maklum dengan keadaan ini. Dah nak masuk bulan Mac, dah masuklah waktu bagi manusia sekitar kami untuk mempersoalkan segalanya. Tapi lah lan bila orang soal boleh senyum lagi, cuma bila aku dengan Raihan bersoal jawab memang tak nampak senyuman. Haram. Macam dalam court memasing. Penangan Suits.

Harini dah start kerja macam biasa. Boss dah balik. Kerja yang memang luar biasa nature dia bertambah luar biasanya bila seharian tak masuk office dok kesana sini urus hal boss. Penat wa cakap lu. Dan semoga stress dekat office nun tak melampau. Kalau tak aku nak tukar kerjaya.

πŸ‘πŸ’‘πŸ”ͺπŸ†πŸ…πŸ“πŸŸπŸ΄☕🍚🍲✈πŸ—»πŸ—½πŸŽ€πŸ’°πŸ’ΈπŸ‘™πŸ‘œπŸ’„πŸ˜˜πŸ’‹πŸ’πŸ‘ͺπŸΌπŸ‘


Aku ringkaskan kerjaya impian. Tapi Raihan say no

No comments: