Friday, March 8, 2013

hadap

Harini pepagi buta tetiba rasa kesunyian. Aku tahu ni pms ni, tak boeh layan sangat. Tapi pagi tadi drive sorang-sorang pergi kerja aku cuba selami apa erti kesunyian yang aku rasa ni. Nak kata hidup sorang takde pun, kemain setiap malam berjumpa sanak saudara, makan yang indah untuk perut, ada je bercakap-cakap dengan Mak Abah. So takde pun kesunyiannya. Tipu ni.

Lepas tu dah sampai office, aku cuba selami lagi sebelum aku buat kerja. Tetiba aku dah dapat jawapan. Aku takdelah sunyi, cuma ada satu part tu aku rasa aku macam sorang je. Macam kelakar nak cerita dekat sini. Kesimpulan dia, ada kawan yang bukan kawan sangat. Hadap.

No comments: