Friday, August 16, 2013

Hambar

Kadang-kadang rasa nak tulis segala tapi aku ni idea mencurah bila feel bergabung dengan aura jahat. Tak syok betul. Diri ni dah tak sedar betapa pentingnya menulis untuk memori masa depan. Tadi pagi, membuak-buak rasa. Lepas tu mengantuk terus tidur. Bangun tidur lebur semua. 
Harini cuti. Raya kan. Tadi baru khatam buat cornflake madu untuk ketiga kalinya sempena raya. Kemain tau, kuih raya paling cikai tula yang first time aku pandai buat. Terus dapat permintaan tinggi sampai kena buat tiga kali. Siap ada yang nak beli lagi. Mana tokan kuih raya memang gelak sinis jela dengar kan. Ala buat ni pun sebab suami suka. Kalau tak fikir ratus kali jugak tu. 
Sekarang, layan drama ijab qabul ni ha yang orang rumah ni record. Sikit jam lagi suami balik, ahh rindu. Haha sebelum meraban tak tentu hala baiklah dihentikan. Ini baru ambil mood ni. Nekad dan tekad aku nak tulis blog hari-hari. Phuiii

No comments: