Friday, September 13, 2013

bahagia meresap

Jumaat dah nak habis, Sabtu nak sampai sat gi. Another long weekend for me. Sebab hari suka-suka je cuti sampai 3 hari. Ni 2 hari kerja pastu cuti balik. Seronoknya kite. Sepatutnya plan nak escape dari Kuala Lumpur minggu ni. Kemain sekarang dah jadi orang KeyEll. Tapi tak jadi sebab ada lah sebab dia. Sekarang nak escape dengan suami ada hal yang kena dipertimbangkan. Jadi postpone next week. Tapi masih teruja. Sebab Along nak kahwin, bila kawan kahwin maka akan berjumpa kawan-kawan yang lain. Alahai tak sabar betul nak jumpa mek mek Joyah, termasuk la si nur yang lelaki tu. Harapannya semua akan datang sekali. Dan antara alasan yang buat weekend ni macam best je, sebab Yati nak bertunang jugak. Jadi dari dekat office tadi beriye kite chat, turun petua apa yang patut pasal majlis dia. Aura bahagia mula meresap. Perempuan yang macam ni, memang mudah meresap hormon bahagia ni. Semoga semua lancar hendaknya.


Maka bila dah bahagia begini, tak sabar menanti kepulangan suami.

No comments: