Tuesday, November 19, 2013

Harini dalam 8 jam dekat office, tak sampai 1 jam yang aku fokus dengan kerja. Boss takde, makin tak rajin. Semalam cuti jadi monday blues semalam transfer ke harini. Kerap benar cuti. esok masa interview KPI mampus la kena bambu ni. Confirm.

Sepatutnye ada je kerja kena buat. Banyak. Company ni jenis yang pentingkan project, jadi setiap satu staff akan ada 2 project at least untuk melayakkan diri dapat bonus dan increment selayaknya. Aku pusing.

Sebab pusing melampau sampai pening, dan kerana boss takde aku buat project aku sendiri. Dah lama niat nak delete post-post lama yang mana gambar berambut dulu-dulu. Harini boleh la buat. Aku lebur je semua yang lama-lama.  Banyak aura negatif ni blog ni. Tak membina iman langsung. Aku memang elak baca semua kisah lama tu, parah hati nanti.

Yang mana saki baki yang tinggal ni rajin la kot nak tapis. Baca kisah-kisah dikala bujang, amboi seronok. Ada la 2 3 kerat kisah pergi beriadah tu, langsung rindu nak mandi sungai. Laju ajak Raihan, jawapan dia macam biasa la, nanti kite pergi. Tu tanda jauh lagi la nak pergi tu. Mungkin nak melepaskan gian, malam ni terjun kolam.

No comments: