Friday, November 1, 2013

Kepuasan malam jumaat.

Malam tadi, malam jumaat. Aku cuba mencari kepuasan malam yang maksimum. Aku tahu suami pun macam tu. Aku try nasib mengajak suami buat sesuatu yang luar dari kebiasaan. Malam yang esok kena bangun pagi memang tak pernah lagi buat projek ni. Suami on. Excited tak terkata hang tau. 

Plan yang sepatutnye berjalan midnight weekend nanti tapi terpaksa diawalkan. Menyampah betul manusia di twitter yang bagi spoiler.  

Gigih aku usha showtime Thor. Dekat area sini ada 3 panggung wayang. Kalau takde yang sangkut memang lebur mood aku satu malam. Nasib banyak je lagi seat kosong. 

Maka, malam jumaat aku bersama Abe Thor bertemankan suami di sisi. 😁





No comments: