Tuesday, February 18, 2014

Seperti biasa, dekat office baru buat blog. Tak closing lagi tapi beriye stay dekat office buat kerja. Sebab aku syak aku dah suka je kerja sini. Suka dengan maksud aku dah ikhlas hati serve untuk company ni. Walaupun kerja semakin melimpah ruah, tapi aku suka betul company yang banyak event ni. Tu la, dulu zaman belajar tak kuasa aku nak menyibukkan diri dalam segala hal selain dari dalam kelas. Manusia berubah. Selagi kerajinan ada kan.

Ahh tak sempat nak kisahkan hari sukan baru ni. Gile kentang aku berkawad sakan dengan dorang ni. Raihan dah sampai. Bye.

No comments: