Thursday, April 17, 2014

harini lemau ya amat. Sepatutnye tadi meeting sampai 5.30 tetibe tak jadi pulak. pukul 3.30 dah kena halau sebab tak berkaitan dah dengan kerja. Cis jugak sebab aku dalam kemalasan nak buat kerja. Atas meja ada naza cheese which is roti burger, sosej dgn cheese dan telur disekalikan. Rupa macam burger tapi bukan. Sedap ya amat. Aku tapau sebab tadi lunch makan pizzaro, roti canai dalam dia ada daging burger skali mayonis dengan sos. Ni double triple sedap. Perut kalau dah tengahari sumbat nasi, memang tak tahan sampai ke petang. Tapau naza cheese. Dah imagine dah makan ni tapi rasa tak indah tak dapat air. Nama nak pergi pantri bancuh sendiri tak rajin ah. Gagah turun bawah pergi  beli air. Maka bukanlah sekadar air sahaja tapi ada snickers dengan halls sekali. Dan habislah budget belanja minggu ni. Esok takde duit dah nak makan.

Post ni tak bawak motif. Saja nak hilangkan bosan.

semalam 16 Jamadilakhir 1435, genap lah 1 tahun hijrah. Gitu sekali ingat tarikh kan. Alhamdulillah la cukup setahun berumahtangga. Terer dah ni. Syukur betul takde masalah serius melainkan si isteri yang kurang matang.

Aku pause lama tadi, sebab gigih isi review kat agoda sebab nak collect point. Sekarang dah ada kerja.

No comments: