Friday, July 25, 2014

Cuti raya dah start. Tak lama lah. Khamis depan naik balik. Raya nak start maksudnya Ramadhan nak habis. Allah, betul lah kalau faham kelebihan Ramadhan ni memang rasa nak sepanjang tahun pun biar Ramadhan je. Banyak sangat rezeki ilmu amal Allah bagi bulan ni. Alhamdulillah. Cuma dalam hati ada gerun, istiqamah ke tidak lepas ni. Kuat Ika. Kuat. 

Raya. Raya dengan mertua tahun ni. Sebak nok. Sebak. Seumur hidup ini lah first time tak raya pertama sama Mak Abah. Hailaa. Gua taip ni pun dah nak meleleh ni. Takpe lah, mana ada first time yang senang. Harapnya menangis teruk pun nanti taklah sampai demam demam. Pagi raya tu jela kan yang leleh semacam kan. Lepas-lepas tu dapat makan takde dah tu. Heh

No comments: