Friday, August 8, 2014



Ramadhan dah habis, syawal nak masuk 2 minggu. Boleh kaji dah diri sendiri, istiqamah ke tidak sejak raya ni. Sipi betul level istiqamah ni. Susah nak maintain. Aku syak mesti setan punya share pun ada sekali. Tapi dia kalau ada kesedaran gini kire ok la sikit kan. Dari kang huhahuha pastu menjunam. Takpe kita cuba.

Pagi ni ktm buat hal. Ngoi sangat. Ikutkan aku nak je cuti tapi simpan cuti la untuk emergency pape kang. Nasib Raihan tak pi kerja lagi tadi, Kelam kabut mandi siap-siap nak mintak dia hantar. Kesian la dia, baru masuk offi ce baru dah ada record datang lambat ;p

Aku sebenarnya nak cerita mende lain, tapi tak boleh lagi. Jadi sekian.

No comments: