Thursday, April 16, 2015

Ada masa Allah hantar dugaan yang payah nak kita nak redha. Jenis yang dengar berita, automatik kepala negatif. Taknak fikir apa punca dan hikmah kemudian. Payah nak redha. Payah tapi redha jugak akhirnya. Semua jadi bersebab. Dah jadi baru lah nampak logik semua perkara. Baru nampak betul mereka, salah sendiri. Perit tapi dah belajar redha kan. Maka redha. Hadap. 

On seperate note (giteww), aku takleh imagine Raihan takde. Manusia, ada kurang sana sini, tapi untuk jadi support system aku, dia paling best. Untuk bakal 2 tahun kita kahwin, ada part yang slow-slow dah divert. Dulu parents and sekarang husband. Semoga Allah rahmati hidup awak wahai suami, babah Maryam. 

No comments: