Tuesday, April 21, 2015

Alhamdulillah tadi kita dapat good news from doktor yang check Maryam. Maryam sihat. Everything is fine. Sebenarnya baby Maryam jaundice lama sangat so jadi la prolonged jaundice. So check darah, urine dengan buat detail ultrasound sebab nak check reason kenapa reading tak turun. Alhamdulilah semua ok. Terasa beban hilang terus. Dah sebulan lebih, haritu reading dah turun dah. Normal balik. Berat Maryam pun elok naik dengan pipi menggebu, tinggi pun elok bertambah. Ya Allah syukur sangat. Sampai rimas la anak itu dicium-cium tadi. 

Sebab happy terlampau pastu mengade scroll instagram tengok barang baby. Memang selalu buat kerja gitu tapi selama ni berjaya tahan nafsu. Tadi tak berjaya. Alasan nak kenduri aqiqah nanti so kena la beli belah. Dan berlaku la jual beli sebanyak 3 kali. Kopak. Dah sekarang aku cari alasan nak beli barang untuk diri sendiri pulak. Ewah. 

No comments: