Tuesday, June 30, 2015

1

Tahun ni buat rekod baru tengok gaya dia. Akan kerja start semalam, 29 jun sampai 15 julai. Non stop. Tanpa hari cuti, semedang buka puasa kat office. Tak tahu apa yang akan jadi nanti. Hoping for the best yang mana susah pulang nak nampak yang best. Baru je sehari dah banyak mende menyakitkan hati. Puasa Ika. Banyak-banyakkan ketap mulut tahan carut maki hamun. Jangan sesekali tukar playlist surah-surah mengaji tu dengan lirik eminem konon rebel tapi setan. Rajin-rajin pam susu anak secara konsisten. Semoga otak aku pun tak lampi. Semoga client tak semak macam selalu sampai aku rasa nak hentak dengan tangki air. Semoga baby behave. Rindu ah. 

Payah weh. Serius cakap. Aku tunggu bonus je nih, pastu plan cabut la cari rezeki lain. May Allah ease. 

No comments: