Monday, October 10, 2016

Aku dah tulis pre labor and labor story tapi benci la nak edit guna phone. (Sebab aku nak masukkan semua moment, so kalau ada yang tercicir lecehnya nak edit guna handphone tua ni yang selalu hang) Laptop dekat rumah, berpantang dekat rumah mak. Ini satu lagi hal. Dah 2 weekend habis gitu je tapi tak balik-balik rumah lagi. Oh cerita berpantang wajib ada slot sendiri. Aku memang nak tulis semuaa. Semua means semua dari mula sampai akhir. Semua. Pasalnya walaupun gap beranak bebudak ni setahun lebih je tapi jadahnya mak dia lupa almost everything. Aku nak recall contraction tu macam mana rupa sakit dia pun susah sebab post beranakkan Auliya tak detail. Haha. 

Dah sebulan beberapa hari. Aku nak diskaunkan hari berpantang ni tapi tak jadi. Nanti la cerita lain. Bye

No comments: