Friday, August 18, 2017

Aku letih sebenarnya. baru balik travel 4 hari ke JB lagi. Seronok je dapat bawak anak jalan walaupun tempat sama je perginya, lol. tapi aku sakit badan. masa on the way tu dah tergeliat sekali. Hari ketiga tergeliat lagi. bila dah balik ni baru la terasa sakit sangat-sangat. dengan kerja rumah membukit, fuhhh aku agak stress. period pulak. emosi tak terlayan.

cuma harini, terjejas betul fokus aku dengan simple thank you dan please. appreciation.

No comments: